Ontstaan van  The Power Run

Dinsdag 19 juli 2016 is het begin van de website gerealiseerd. De man achter The Power Run. Mijn naam is Frans van den Berg,met veel liefde en passie ben ik de organisator van The Power Run. Ik heb al enkele jaren ervaring met het rijden van een trike op toertochten door verschillende plaatsen in Nederland. Als rijder beleef je erg veel plezier aan zo’n rit, maar door de blije gezichten van de bijrijders geeft het extra veel voldoening Het is prachtig om dit te mogen doen voor mensen met een beperking. Deze doelgroep is immers al de dupe van alle bezuinigingen en zij krijgen het steeds moeilijker. Dit geeft mij de kracht en inspiratie om The Power Run tot een groot succes te maken!

Wilt u meer over mij en The Power Run weten? Lees dan verder bij; Over ons

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden? Of ken je iemand die wel mee zou willen rijden? Vul dan de inschrijfformulieren in en wij nemen contact met je op. Naast vrijwilligers zijn wij ook opzoek naar mensen die in de organisatie plaats willen nemen. Daarnaast zijn er ook verkeersregelaars nodig, bijvoorbeeld leden van een motorclub.

Neem eens een kijkje op onze facebook pagina en laat je verblijden door de foto’s van andere toertochten waarin ik heb gereden.

Groetjes, en wie weet; TOT ZIENS
Frans van den Berg