Meer over Nic

Even voorstellen; mijn naam is Nic Bakker, woonachtig in Wijchen en getrouwd met Marianne.
Ik ben sinds kort gepensioneerd.Ik ben opgeleid als organisatie-socioloog en heb eerst een 15 jaren bij de Universiteit Nijmegen gewerkt als docent-onderzoeker en daarna ruim 25 jaar bij de politie (Nijmegen en Gelderland) als beleidsadviseur en kwaliteitscoördinator.
Naast muziek, film en tekenen is vooral motorrijden mijn grote hobby. Jaarlijks maak ik enkele toertochten in de Benelux, voornamelijk met een gezellige groep (oud-) politiecollega’s.Verkeer is altijd een groot aandachtspunt voor me geweest, zowel in mijn werk bij de politie als in mijn ‘eigen tijd’; zo ben ik bv. enkele jaren voorzitter van Veilig Verkeer Nederland afd. Wijchen geweest.
De laatste jaren heb ik veel ‘vlieguren verkeersregeling’ gemaakt, meestal in het kader van de Vierdaagse, bij de doortocht in Wijchen en de intocht in Nijmegen.
Ik vind het dan ook een mooie kans die ik krijg om mijn ervaring op dit gebied in te zetten voor een zo sympathiek doel als The Power Run Wijchen. De tocht zal voor mij geslaagd zijn als de deelnemers – en dan vooral onze gasten met een beperking – tevreden zijn èn als de tocht verkeerstechnisch gesproken veilig verlopen is.

Ik ga ervoor!